A Comercial de Pintures Gurb ens dediquem des de l’any 1989 a la distribució de pintures i annexes per el sector de l’automoció i de la industria.

Desde fa més de 20 anys, Empresa especialitzada en pintures per la industria i l’uatomoció com tots els annexes complements i maquinaria per la reparació de vehicles de planxisteria i pintura

Venta de pintures d’automoció de la marca més reconeguda a nivel mundial CROMAX DUPONT REFINISH, amb una cuota de mercat del 40 % a nivell estatal i capdavantera tecnologicament dins el sector del repintat de vehicles, homolagada per tots els fabricants de vehicles. contem amb un gran estock per poder servir en 24 hores a qualsevol punt de Catalunya.

Disposem de personal tècnic especialitzat per assessorar als professionals, així com maquinaria d’alta precisio per la identificaci´dels colors dels vehicles.

Formem part de grups de compra per poder conseguir millors preus per els nostres clients.

Tenim un equip de tècnics amb molta experiència per tal de poder oferir solucions als professionals que ho necessitin.

Disposem d’un gran ventall de productes relacionats amb l’automoció i la industria.

Organitzem cursos de formació totalment gratuïts per als nostres clients.

Fabriquem esprais de pintura per cotxe amb imatge adjunta.

Tenim un servei de colorimetria equipat amb les últimes tecnologies per tal de formular qualsevol color que se’ns demani.

Comptem amb el suport de les principals marques del sector a nivell mundial com: DUPONT REFINISH,SHERWIN WILLIAMS i moltes altres.

Disposem d’una xarxa de distribució a tot el territori català amb un servei de repartiment de 24 hores.

Formem part de grups de compra per tal de poder donar els millors preus als nostres clients.